Sommertræf i Bording lørdag d. 7. august 2004

15 medlemmer mødte op på en meget varm sommerdag i august, i en dejlig del af Danmark, nemlig Bording i det midtjyske.
For mange var det første gang, de mødte andre med iktyosis, derfor var det for de fleste med en hvis spænding. Men snakken gik lige fra folk mødte hinanden.


Arrangementet startede med en kort præsentation af foreningen og en lille historie om hvordan det hele var startet. Derefter præsenterede hver enkelt sig selv.
Snakken gik og der blev udvekslet erfaringer, livshistorier og sjove historier på en meget humoristisk og naturlig måde, alt imens der blev serveret en lækker buffet.
Mange havde taget barndomsbilleder med og der blev kigget, snakket og udvekslet oplevelser.
Børnene fandt hurtigt sammen. Der blev leget, tegnet, drukket sodavand, spillet billard m.m.

2 firmaer, nemlig Lavera Naturkosmetik og Yamanouchi A/S havde været så venlige at donere creme, som med stor interesse blev afprøvet.

For os der har små børn med iktyosis var det en lettelse at se, hvordan man klarer de udfordringer som sygdommen giver, med en positiv ånd.

Vi gik meget beriget derfra, mætte ikke kun af den gode mad, men også af en rigtig god dag i selskab med nogle dejlige mennesker.
Mon ikke at alle tog derfra med en følelse af fællesskab, optimisme og lyst til at se hinanden igen? I hvert tilfælde hørte vi sætningen ”vi må ses igen, snart” flere gange…

Vi skylder en tak til Bording-hallens bestyrerpar, der venligt havde lånt os et lokale og stået for traktementet.

Med venlig hilsen

John og Vibeke